Intézze otthonról!

Együtt a családdal, otthonról is megrendelheti a búcsúztatáshoz szükséges kegyeleti termékeket összeállítás formájában, a gyorsabb és egyszerűbb ügyintézés érdekében. Az így kiválasztott összeállítások árából 5% kedvezményt biztosítunk.


Intézze otthonról!

Termékösszeállításaink a legkeresettebb kegyeleti termékek kiválasztásával előre kialakított egységcsomagok. Online rendelés esetén kegyeleti termékösszeállításunk árai kizárólag a csomagok alatt felsorolt termékeket tartalmazzák. Az összeállítások szolgáltatási díjakat nem tartalmaznak.

Online megrendelés esetén kegyeleti termékösszeállításaink árából 5% kedvezményt tudunk biztosítani. Emailcímünkre beérkezett megrendelését három munkanapig áll módunkban megőrizni. Kérjük, hogy az egyéb ügyintézések miatt is mihamarabb fáradjon be az Önhöz legközelebb eső irodánkba vagy kirendeltségünkhöz.

Krizantém” összeállítás – koporsós temetéshez

A Krizantém összeállítás tartalmaz egy hagyományos, négyszögletű, lakkozott, díszített oldalú, több színben is rendelhető fakoporsót, fólia zsákot, fakeresztet sírtáblával vagy fejfát, valamint rögfogó textiliát és sír- valamint koporsó feliratot is. A Krizantém összeállítás kegyeleti termékeinek ára bruttó: 168.750 Ft, mely online megrendelés esetén 5% kedvezménnyel 160.313 Ft. végösszeg a termékek esetére.

Kála” összeállítás – koporsós temetéshez

A „Kála összeállítás” tartalmaz egy minőségi, magasfényű felületkezeléssel ellátott, hatszögletű fakoporsót több színben, díszvarrással ellátott belső textilbélést, egy fólia zsákot, fakeresztet sírtáblával, vagy fejfát, rögfogó kelmét, valamint sírtábla és koporsó feliratot is. A Kála összeállítás ára bruttó 243.177 forint, mely online megrendelés esetén 5% kedvezménnyel 231.018 Ft végösszeg, a kegyeleti termékek esetében.

Orgona” összeállítás – urnás temetéshez

Az „Orgona” összeállítás tartalmaz egy domború mintás, matt díszurnát rózsa vagy kereszt motívumokkal, esetleg minta nélkül. Urnaterítő és urnaleeresztő valamint egy fakereszt, sírtábla és sírtábla felirat teszi teljessé ezt az összeállítást. Az „Orgona” összeállítás ára bruttó 42.527 forint, mely online megrendelés esetén 5% kedvezménnyel: 40.401 forint.

Orchidea” összeállítás – urnás temetéshez

Az „Orchidea” összeállítás tartalmaz egy, opál üvegurnát fekete vagy fehér színben, különböző mintázatokkal, egy igényes külalakú urnaterítőt és egy urnaleeresztőt, valamint az összeállításban egy fakereszt sírtáblával és sírtábla felirattal együtt is szerepel. Az Orchidea összeállítás ára bruttó 71.433 forint, melyből online rendelés esetén 5% kedvezményt tudunk biztosítani, így a kedvezményes ár: 67.861 forint.Megrendelés adatai