Intézze otthonról!

Együtt a családdal, otthonról is megrendelheti a búcsúztatáshoz szükséges kegyeleti termékeket összeállítás formájában, a gyorsabb és egyszerűbb ügyintézés érdekében. Az így kiválasztott összeállítások árából 5% kedvezményt biztosítunk.


Intézze otthonról!

Termékösszeállításaink a legkeresettebb kegyeleti termékek kiválasztásával előre kialakított egységcsomagok. Online rendelés esetén kegyeleti termékösszeállításunk árai kizárólag a csomagok alatt felsorolt termékeket tartalmazzák. Az összeállítások szolgáltatási díjakat nem tartalmaznak.

Online megrendelés esetén kegyeleti termékösszeállításaink árából 5% kedvezményt tudunk biztosítani. Emailcímünkre beérkezett megrendelését három munkanapig áll módunkban megőrizni. Kérjük, hogy az egyéb ügyintézések miatt is mihamarabb fáradjon be az Önhöz legközelebb eső irodánkba vagy kirendeltségünkhöz.

Krizantém” összeállítás – koporsós temetéshez

A Krizantém összeállítás tartalmaz egy hagyományos, négyszögletű, lakkozott, díszített oldalú, több színben is rendelhető fakoporsót, fólia zsákot, fakeresztet sírtáblával vagy fejfát, valamint rögfogó textiliát és sír- valamint koporsó feliratot is. A Krizantém összeállítás kegyeleti termékeinek ára bruttó: 148.448 Ft, mely online megrendelés esetén 5% kedvezménnyel 141.026 Ft. végösszeg a termékek esetére.

Kála” összeállítás – koporsós temetéshez

A „Kála összeállítás” tartalmaz egy minőségi, magasfényű felületkezeléssel ellátott, hatszögletű fakoporsót több színben, díszvarrással ellátott belső textilbélést, egy fólia zsákot, fakeresztet sírtáblával, vagy fejfát, rögfogó kelmét, valamint sírtábla és koporsó feliratot is. A Kála összeállítás ára bruttó 221.039 forint, mely online megrendelés esetén 5% kedvezménnyel 209.987 Ft végösszeg, a kegyeleti termékek esetében.

Orgona” összeállítás – urnás temetéshez

Az „Orgona” összeállítás tartalmaz egy domború mintás, matt díszurnát rózsa vagy kereszt motívumokkal, esetleg minta nélkül. Urnaterítő és urnaleeresztő valamint egy fakereszt, sírtábla és sírtábla felirat teszi teljessé ezt az összeállítást. Az „Orgona” összeállítás ára bruttó 39.135 forint, mely online megrendelés esetén 5% kedvezménnyel: 37.178 forint.

Orchidea” összeállítás – urnás temetéshez

Az „Orchidea” összeállítás tartalmaz egy, opál üvegurnát fekete vagy fehér színben, különböző mintázatokkal, egy igényes külalakú urnaterítőt és egy urnaleeresztőt, valamint az összeállításban egy fakereszt sírtáblával és sírtábla felirattal együtt is szerepel. Az Orchidea összeállítás ára bruttó 66.337 forint, melyből online rendelés esetén 5% kedvezményt tudunk biztosítani, így a kedvezményes ár: 63.020 forint.Megrendelés adatai